[-]
آخرین ارسالی ها
طراحی سایت و سئو
شروع کننده:eh3an2018 آخرین پست توسط:researchyar پاسخ ها:1 مطالب آموزشی نمایش ها:190 زمان:۳۰-۴-۱۳۹۸
قیمت طراحی سایت چگونه محاسبه می شود
شروع کننده:limoo آخرین پست توسط:limoo پاسخ ها:0 طراحی و برنامه نویسی نمایش ها:14 زمان:۲۹-۴-۱۳۹۸
فروشگاه اینترنتی فروش روغن ماساژ بدن
شروع کننده:mmostafa.aahmadi آخرین پست توسط:mmostafa.aahmadi پاسخ ها:0 مطالب دیدنی و گفتگوي آزاد نمایش ها:21 زمان:۲۸-۴-۱۳۹۸
استراتژی کاهش هزینه طراحی سایت
شروع کننده:azadehsadeghi آخرین پست توسط:azadehsadeghi پاسخ ها:0 بخش خودرو نمایش ها:26 زمان:۲۶-۴-۱۳۹۸
تور کیش
شروع کننده:mahsa733 آخرین پست توسط:mahsa733 پاسخ ها:0 ایرانگردی و جهانگردی نمایش ها:25 زمان:۲۶-۴-۱۳۹۸
تور کیش
شروع کننده:mahsa733 آخرین پست توسط:mahsa733 پاسخ ها:0 خانه و خانواده نمایش ها:23 زمان:۲۶-۴-۱۳۹۸
دوربین مداربسته
شروع کننده:mahsa733 آخرین پست توسط:mahsa733 پاسخ ها:1 علمی نمایش ها:116 زمان:۲۶-۴-۱۳۹۸
سقف وافل چیست
شروع کننده:mahsa733 آخرین پست توسط:mahsa733 پاسخ ها:3 علمی نمایش ها:375 زمان:۲۶-۴-۱۳۹۸
Customized Sliding Cupboard Door Locks
شروع کننده:astao42 آخرین پست توسط:astao42 پاسخ ها:0 تبریک و تسلیت نمایش ها:28 زمان:۲۶-۴-۱۳۹۸
PVC Horizontal Cold Mixers manufacturers
شروع کننده:astao42 آخرین پست توسط:astao42 پاسخ ها:0 تبریک و تسلیت نمایش ها:22 زمان:۲۶-۴-۱۳۹۸
جهت حرکت: - سرعت: - (توقف | حرکت) - بارگذاری مجدد


ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویزای کار ترکیه چیست؟
۲۶-۳-۱۳۹۸, ۰۹:۰۸ صبح
ارسال: #1
ویزای کار ترکیه چیست؟
[تصویر:  vizaye-kar.jpg]
برای گرفتن ویزای کار ترکیه آیا نیاز به ثبت شرکت هست؟

بدون داشتن کارفرما و یا  ثبت شرکت در ترکیه آیا می‌شود ویزای کار گرفت؟

شرایط اخذ ویزای کار ترکیه چیست؟

ویزای کار برای خارجیان مصوب ۲۰۰۹ همراه با قانون شهروندی جهت اخذ ویزای کار سه راه وجود دارد:

۱- ثبت شرکت در ترکیه  و خودمان، کارفرمای خودمان شویم. (مقاله ثبت شرکت در کشور ترکیه می‌تواند در این مورد به شما کمک کند) قانون می‌گوید برای اخذ ویزای کار سرمایه شرکت باید بالای ۱۰۰،۰۰۰ لیر ترکیه باشد و حتما پرداخت شده باشد. 

مدت ۶ ماه به ویزای توریستی نیاز دارید و یا اینکه از سفارت ترکیه در ایران درخواست (رفرانس کد) نمایید و از ایران درخواست شود. حتما باید یک نفر کارمند ترک برای شروع، بیمه شود.

نکته: اداره کار و خانواده و امنیت اجتماعی ترکیه به شما اجازه می‌دهد شش ماه با یک نفر کارمند شروع نمایید و بعد از شش ماه باید حتما ۵ نفر کارمند ترک را استخدام کنید(لیست بیمه رد نمایید).

۲- یک شرکت ترک برای شما درخواست دهد یا شرکت ایرانی .

وقتی یک شرکت کارفرمایی شما را قبول نماید شما فقط ماهانه حق بیمه خودتان حدود (۶۰۰ لیر الی ۱۰۰۰ لیر ) را باید بدهید البته قانونا بیمه شما را باید شرکت پرداخت نماید اما بسته به توافق شما می‌تواند متفاوت باشد.

این روش هم از ایران و هم از ترکیه امکان پذیر است.

نکته: کارفرما باید شرایط ۱۰۰،۰۰۰ لیر سرمایه را داشته باشد.

هشدار: اخیرا عده ای سودجو با دریافت ۱۵۰۹ الی ۳۰۰۰ دلار بدون شرکت برای شما ویزای کار می‌گیرند. اما خوب است بدانید که بعد از صدور در ماه اول شرکتی که برای شما ویزای کار گرفته، اقدام به ابطال یک طرفه می‌کند، یعنی برای عدم پرداخت مالیات و بیمه شما، اعلام می‌کند کارمند دیگر آنجا مشغول به کار نیست .

نکته: با داشتن ویزای کار در ترکیه بصورت پشت هم و رعایت شرط عدم خروج سالیانه بیش از یک ماه، بعد از ۵ سال می‌توانید جهت شهروندی ترکیه اقدام نمایید.

منبع: مهاجرت به ترکیه الماس گروپ

اقامت ترکیه | خرید ملک در ترکیه | خرید خانه در ترکیه
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

بازگشت به بالابازگشت به محتوا

http://www.baleparvaz.com/baleparvaz.gif